Kakskerran Nuorisoseura

fb logo ns logo

Toiminta ja tapahtumat

TUTUSTU NÄYTTELEMISEEN- KURSSI

Tervetuloa Kakskerran Nuorisoseuran Tutustu näyttelemiseen -kurssille! Kurssi järjestetään keskiviikkoisin 28.9.-12.10.2022 klo 18-20. Kurssilla tehdään helppoja ja hauskoja improvisaatio- ja teatteriharjoituksia. Minkäänlaista aikaisempaa esiintymis- tai teatterikokemusta ei tarvita. Kurssi soveltuu kaikille teatterista kiinnostuneille aikuisille ja yli 16-vuotiaille. Kurssipaikkana on Kakskerran seuraintalo, Samppaantie 90. Hinta 40€. Ilmoittaudu mukaan viimeistään ke 14.9. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: kakskerranteatteri@gmail.com.

Kurssilaiset ovat tervetulleita osallistumaan maksuttomaan Näyttämölle! -iltaan ke 26.10. klo 18-20. Tapaamisessa tehdään pieniä kohtausharjoituksia ja tutustutaan näyttämöllä olemiseen. Kurssilaiset ovat myös tervetulleita mukaan Kakskerran Nuorisoseuran kevään 2023 näytelmään, jonka harjoitukset alkavat vuodenvaihteessa.

--

Tule mukaan Kakskerran nuorisoseuran toimintaan! Erityisesti lasten ja nuorten jaosto kaipaa mukaan uusia aktiiveja. Toimintaan kuuluu lapsille ja nuorille järjestettävät erilaiset tapahtumat mm. kesäisin peli-illat kentällä, pikkujoulut jne. Osallistumalla pääset vaikuttamaan mitä tapahtumia jaosto järjestää Kakskerrassa ja tietenkin mukaan käytännön järjestelyihin omien toiveiden mukaan. Lisätiedot: kakskerranteatteri@gmail.com

Kakskerran Nuorisoseuran toimintaa

Liikuntaa ja kulttuuria jo vuodesta 1916!

Seuraa meitä myös Facebookissa; Kakskerran Nuorisoseura