Kakskerran Nuorisoseura

fb logo ns logo

Teatteri

TUTUSTU NÄYTTELEMISEEN - KURSSI

Tervetuloa Kakskerran Nuorisoseuran Tutustu näyttelemiseen -kurssille! Kurssi järjestetään keskiviikkoisin 28.9.-12.10.2022 klo 18-20. Kurssilla tehdään helppoja ja hauskoja improvisaatio- ja teatteriharjoituksia. Minkäänlaista aikaisempaa esiintymis- tai teatterikokemusta ei tarvita. Kurssi soveltuu kaikille teatterista kiinnostuneille aikuisille ja yli 16-vuotiaille. Kurssipaikkana on Kakskerran seuraintalo, Samppaantie 90. Hinta 40€. Ilmoittaudu mukaan viimeistään ke 14.9. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: kakskerranteatteri@gmail.com.

Kurssilaiset ovat tervetulleita osallistumaan maksuttomaan Näyttämölle! -iltaan ke 26.10. klo 18-20. Tapaamisessa tehdään pieniä kohtausharjoituksia ja tutustutaan näyttämöllä olemiseen. Kurssilaiset ovat myös tervetulleita mukaan Kakskerran Nuorisoseuran kevään 2023 näytelmään, jonka harjoitukset alkavat vuodenvaihteessa.

Facebook sivut: https://www.facebook.com/kakskerrannuorisoseura

Tervetuloa teatteriin!